Opleidings- & ontwikkelmogelijkheden

Natuurlijk willen we op de hoogte blijven van de meest recente ontwikkelingen. Jezelf inhoudelijk blijven ontwikkelen en je competenties aanscherpen heeft onze focus. Zo kunnen wij onze klanten binnen de zorg en de overheid zo goed mogelijk adviseren.

Onze uitdaging

Onze uitdaging ligt in het uitvoeren van complexe en strategische opdrachten in de zorg en overheid. Via onze eigen academy bieden we interne opleidingen en externe cursussen zoals bijvoorbeeld Lean, Prince2, presentatietechnieken, invloed en inzicht, coaching aan met daarnaast een breed scala aan opleidings- en doorgroeimogelijkheden.

Coaching

Onze interne begeleiding is maatwerk. Afhankelijk van je kennisniveau en ervaring krijg je een buddy of interne coach om je te laten excelleren in je rol.

Het delen van kennis en ervaringen doen we maandelijks met een kennissessie, ingevuld door externe en/of interne specialisten. We ondersteunen je in het realiseren van je ambities en blijven hierover continu met je in gesprek. Zo kunnen we je ontwikkeling zo goed mogelijk volgen en opvolgen.

Iedereen beschikt over een jaarlijks opleidingsbudget, waarmee je je kennis of competenties verder kunt ontwikkelen.

Up-to-date

We willen onze klanten in de zorg en overheid zo goed mogelijk adviseren. Om op de hoogte te zijn van de meest recente ontwikkelingen, blijven we onszelf continu ontwikkelen. Zowel inhoudelijk als qua competenties. Onze focus ligt op het uitvoeren van complexe en uitdagende opdrachten in de zorg en bij de overheid. Kennisontwikkeling is voor ons van wezenlijk belang. We bieden onze je dan ook een breed scala aan opleidings- en doorgroeimogelijkheden. Medewerkers krijgen op maat gemaakte interne begeleiding van o.a. een buddy en een coach. We verzorgen kennissessies, intervisies en geven learning-on-the job training.

We ondersteunen onze medewerkers met onze PHIT Academy en blijven continu in gesprek om de ontwikkeling en ambities zo nauwkeurig mogelijk te blijven volgen en te kunnen opvolgen. Ondersteuning door middel van opleidingen en trainingen maken hier tevens onderdeel van uit. Iedere medewerker beschikt over een jaarlijks opleidingsbudget. Wij streven naar volledige tevredenheid bij onze medewerkers, medewerkers die blij zijn in hun projecten en de rol die zij vervullen.