Ons team

Ontmoet de experts van MedicalPHIT. We zijn een gedreven team dat samen hard werkt, maar ook leuke dingen doet met elkaar.

Ons team groeit elk jaar met nieuwe experts. Ze lopen voorop in een bepaalde discipline, zoals it-architectuur of privacywetgeving. Of ze denken vooruit binnen de domeinen (radiologie, pathologie, screening en gegevensuitwisseling) waarbinnen we actief zijn. PHIT’ers hebben zichzelf bewezen in de praktijk en delen de ambitie om de zorg beter te maken door het realiseren van interoperabiliteit.

Onze stagiair(s)

Word jij onze nieuwe stagiair?

Neem contact op via: [email protected]

Wij hebben altijd leuke opdrachten die wij graag in overleg met je opstellen.

 

Kom je een kijkje nemen in de keuken van consultancy? 

Ons voltallige team

MedicalPHIT is volgens André ‘the best place to work’. Hij verdiept zich graag in complexe vraagstukken en wordt enthousiast als een idee werkelijkheid wordt. Deze consultant is tevens lid van het MT als operationeel manager en ook buiten werktijd zit hij niet stil. Hij is trotse vader van 3 jonge kinderen en probeert daarnaast nog af en toe op de fiets te zitten.

André Huisman
Consultant

Deze consultant gebruikt haar mensgerichte vaardigheden om als manager of teamleider de groepsbetrokkenheid te vergroten. Ze combineert haar brede ervaring binnen de digitale pathologie met optimisme, toegankelijkheid en creativiteit. Antoinette overziet niet alleen de feitelijke of technische kant, maar het hele probleem. Ze is oplossingsgericht door te analyseren, innovatief te denken en de juiste verbanden te leggen.

Antoinette Kamphorst
Consultant

Deze geduldige en bedachtzame consultant en tevens lid van het MT zoekt graag de verbinding tussen de business en ICT. Zijn passie is resultaten behalen in teamverband, zowel in zijn werk als op sportgebied. Bij MedicalPHIT heeft Bas gevonden wat hij elders miste: een open cultuur waarin écht wordt samengewerkt en iedereen zijn expertise inbrengt.

Bas Schapendonk
Consultant

Deze nieuwsgierige en resultaatgerichte consultant krijgt energie van complexe vraagstukken. Hij houdt van analyseren en doorvragen om het echte probleem te achterhalen. Bas is iemand die kansen ziet en oplossingen bedenkt. Bij het geven van advies houdt hij altijd rekening met hoe organisaties werken en processen verlopen, óók die tussen mensen.

.

Bas van Vliet
Consultant

Deze logische denker is juridisch expert op het gebied van IT-contracten, privacy en omgang met medische gegevens. Ze is praktisch ingesteld en kan met haar intuïtieve ratio een goede vertaalslag maken van de wet- en regelgeving naar de IT-praktijk. Geranne is betrouwbaar, houdt van orde en benadert haar werk systematisch. Haar motto met betrekking tot haar werk is ‘kwaliteit bovenal’.

Geranne Lautenbach
Juridisch Consultant

Als Gijs een doel voor ogen heeft, dan gaat hij daar volledig voor. Hij is resultaatgericht en durft buiten de gebaande paden te denken. Deze pragmatische consultant en projectleider vindt het leuk om IT-oplossingen te realiseren en daarmee echt een verschil te kunnen maken in de zorg in Nederland.

 

.

Gijs Schilten
Consultant

Hans heeft als partner MedicalPHIT mede opgericht. Hij merkte dat ziekenhuizen moeite hadden bij het selecteren van IT leveranciers. Als ‘inspirator’ enthousiasmeert hij mensen en hij laat hen graag grenzeloos denken. Zijn hart gaat sneller kloppen als hij echte resultaten boekt en complexe IT-vraagstukken in de zorg oplost.

Hans Mekenkamp
Partner

Deze enthousiaste en analytisch sterke consultant stelt veel vragen en luistert vooral. Om vervolgens met de nodige humor praktische oplossingen te realiseren. Na een paar jaar in Engeland te hebben doorgebracht, zette hij in Noord Nederland een regionaal netwerk op. Jan werkt nu bij MedicalPHIT aan het verbeteren van de zorg in Nederland.

Jan Feenstra
Consultant

Jelmer is niet alleen praktisch en objectief, hij draagt ook bij aan de harmonie en samenwerking. Zijn planmatige aanpak wordt vaak erg gewaardeerd. Jelmer is door zijn vriendelijkheid en rust vaak de stabiele factor binnen een team. Hij voelt snel de sfeer en dynamiek aan van een groep en komt binnen diverse rollen goed tot zijn recht.

Jelmer Kranenburg
Consultant

Deze analytische associate is een expert op het gebied van Artificial Intelligence in de Zorg. Bij MedicalPHIT verzorgt Nicky trainingen en adviseert over hoe kunstmatige intelligentie, van ontwikkeling tot uitvoering, is in te passen in de Zorg. Hij put energie uit het verbeteren van de Zorg met behulp van ICT-technologie.

Nicky Hekster
Associate

Enthousiaste en creatieve consultant met een grote passie voor Zorg &IT. Vera is iemand die met een kritische en verfrissende blik kijkt naar vernieuwingen. Zij is een echte teamplayer met een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Zij kan zich makkelijk aanpassen aan een snel veranderende werkomgeving en is communicatief sterk in het overbrengen van haar visie. Haar vindingrijke, pragmatische inslag en doortastende vermogen maken haar sterk binnen verschillende projecten in de zorg.

Vera Langemaire
Consultant

Joost heeft een bedrijfskundige en biomedische achtergrond en vervulde al meerdere marketing- en salesrollen. Deze doelgerichte consultant staat voor het SMART inzetten van IT en streeft naar een win-winsituatie in samenwerkingen. Hij krijgt veel energie van het verbeteren van de kwaliteit van leven van patiënten door zorginnovatie.

Joost van der Rijt
Consultant

Als HR adviseur is Miranda goed in het oplossen van ‘menselijke’ problemen en zoekt zij graag de verbinding. Ze weet vaak de juiste balans te vinden tussen enthousiasme en geduld. Haar enthousiasme werkt aanstekelijk en ze is sterk in verbale en non-verbale communicatie. Collega’s zien haar als optimistisch, zelfverzekerd, integer en voorkomend. 

Miranda van Lunteren
HR-adviseur

Deze ambitieuze en pragmatische consultant werkt al tien jaar bij MedicalPHIT en is een van de eerste ‘PHIT-ers’. Samenwerken geeft hem energie, maar hij durft ook de leiding te pakken. Hij wil échte impact hebben op de zorg door innovatief en doelgericht te werken. Nico stopt niet voordat hij zijn doel bereikt.

Nico Ooms
Consultant

Teamplayer Niels is een logische en creatieve denker met aandacht voor accuratesse, kwaliteit en detail. Niels is taakgericht houdt daarbij de regels en procedures in acht. Hij onderhoudt als geduldige luisteraar goede werkcontacten en zorgt voor een prettige en veilige werksituatie.

.

Niels van den Berkmortel
Consultant

Deze ‘puzzelaar’ heeft zestien jaar in ziekenhuizen gewerkt en weet dus precies hoe het applicatielandschap in de zorg eruit ziet. Onno duikt het liefst in complexe materie en krijgt energie van IT-oplossingen die mooi met elkaar samenwerken. Zijn passie voor IT in de zorg gaat ver: naast zijn baan is hij vrijwilliger als bestuurder bij IHE Nederland.

Onno Gabel
Consultant

Het leuke aan zijn functie vindt Paul de diversiteit. Als projectleider en procesbegeleider zorgt hij dat de juiste mensen met elkaar aan tafel zitten en dat knopen worden doorgehakt. Dat doet hij het liefst met een team van specialisten, want deze nieuwsgierige consultant vindt het belangrijk om sámen resultaten te behalen.

Paul Hoogland
Consultant

Piet Hein is partner bij PHIT. Bij MedicalPHIT maken we HIT-dromen werkelijkheid door samen te werken met enkele van de beste experts die wij konden vinden. In 2001 hebben Hans en ik MedicalPHIT opgericht. We zagen toen en nu het gebrek aan expertise van medische IT-systemen en de noodzaak om de IT in de zorg effectief toe te passen.

Piet Hein Zwaal
Partner

Als consultant bij MedicalPHIT zorgt Robert dat informatie makkelijk gedeeld kan worden tussen ziekenhuizen, patiënten en zorgverleners. Hij richt zich daarbij op het gebruik van standaarden met oog op toekomstbestendigheid. Daarnaast krijgt hij energie van het geven van cursussen en het delen van zijn pragmatische kennis op het gebied van ICT en zorg.

Robert Breas
Consultant

Deze enthousiaste en toegewijde doener zet graag ergens haar tanden in en houdt van tempo maken. Maar ze is óók gek op structuur en planning. Ze houdt ontwikkelingen scherp in de gaten en zorgt voor verbinding tussen specialisten en professionals. De expertise en scherpte van haar collega’s vindt Sabine indrukwekkend.

.

Sabine van den Berg
Programma secretaris

Karen is een zeer energieke en resultaatgerichte consultant. Zij gaat geen uitdaging uit de weg en voelt zich als een vis in het water wanneer zij meerdere ballen tegelijkertijd in de lucht moet houden. Haar opgedane ervaring met IT, enthousiasme en verbindend vermogen maken haar sterk binnen verschillende projecten in de zorg.

Karen Kloppenburg
Consultant

Deze resultaat- en doelgerichte consultant wordt gedreven door resultaat. Zij combineert haar enthousiasme met vriendelijkheid en directheid om haar doel te bereiken. Haar creatieve geest maakt dat zij de grote lijnen ziet. Sharda gaat geen uitdaging uit de weg en houdt zij met gemak meerdere ballen tegelijkertijd in de lucht.

Sharda Kalloe
Consultant

Wil je iets geregeld hebben, dan moet je bij Sheila zijn. Deze office manager zet haar kwaliteiten graag in om processen beter te laten verlopen. Ze werkt het liefst samen met een enthousiast team aan een gezamenlijk doel en is erg blij met haar betrokken collega’s en de fijne werksfeer bij MedicalPHIT.

Sheila van den Bergh
Officemanager / HR-medewerker

Een snelle probleemanalyse maken en bijbehorende oplossingen bedenken. Daarnaast is ze graag creatief bezig. Deze consultant treedt op in de rol van architect voor organisaties in de zorg en bedenkt graag hoe goed IT-systemen passen bij een organisatie en de mensen die er werken.

Ursula Letschert
Consultant

Het organiseren van een topevenement kun je wel aan Wilma overlaten. Deze enthousiaste en probleemoplossende multitasker zorgt ervoor dat alle congressen tot in de puntjes zijn verzorgd. Ze houdt van mensen ontmoeten en samenbrengen en ziet succes als iets wat je samen bereikt. Ze zet haar talent, kennis en ervaring in om de congressen naar een hoger plan te tillen.

Wilma van den Heuvel
Congresmanager

Deze consultant lost graag lastige vraagstukken op. Vooral op het gebied van laboratoriumprocessen en -systemen. Hij werkt niet alleen vanuit de techniek, maar denkt ook organisatorisch en strategisch mee. Wim wil werken aan projecten die impact hebben en is een analytische denker die een probleem graag van meerdere kanten belicht.

Wim Hoeijenbos
Consultant

Familiemens Xandra is makkelijk in de omgang en een vriendelijke en bescheiden persoonlijkheid. Ze komt altijd gemoedelijk en ontspannen over. Toch heeft ze ook een vasthoudende en gedreven kant. Volhardend gaat Xandra op zoek naar inhoudelijk informatie om met de juiste analyses en conclusie haar doel te bereiken.

Xandra Houtackers
Senior financieel medewerker

Onze Marcom manager is sterk doelgericht en boekt succes door hard werken en doorzetten. Ze heeft haar sporen ruimschoots verdiend in 25 jaar marketing, communicatie en PR. Sandra kan assertief en direct overkomen, maar houdt wel degelijk rekening met anderen. Haar onafhankelijke en creatieve geest maakt dat zij de grote lijnen ziet en een goede probleemoplosser is.

Sandra Ottens
Marketing & Communicatie manager

Zelfstandige en verantwoordelijke consultant die krijgt energie van nieuwe uitdagingen en het vinden van oplossingen. Nadia combineert haar gestructureerde en planmatige manier van werken met logisch denkvermogen om haar doel te bereiken. Nadia is een vriendelijke, integere en sociaal voelende collega en een echte teamplayer.

Nadia Takke
Consultant

Deze consultant is vol ambitie en zeer ondernemend. Stil zitten is voor haar geen optie. Darien is een geboren manager en haar enthousiasme en creatieve geest maken haar sterk binnen verschillende projecten in de zorg. Zij combineert haar strategisch denkvermogen met creativiteit om haar doel te bereiken. Darien gaat geen uitdaging uit de weg en ziet overal kansen.

Darien Bos
Consultant

Deze vriendelijke en betrouwbare consultant is een echte teamplayer. Een organisator met als specialiteit het toepassen van Design Thinking binnen projecten. Nathan combineert zijn analytisch en creatief denkvermogen met gezond en realistisch verstand om zijn doel te bereiken. Hij werkt nauwgezet en planmatig en kan duidelijk overzicht houden van verschillende taken en de planning.

Nathan op den Kelder
Consultant

Deze loyale, betrouwbare en vastberaden consultant krijgt energie van projecten waarin de zorg verbeterd kan worden met behulp van IT. Zij combineert haar creativiteit met analytisch denkvermogen om haar doel te bereiken. Het liefst dit zij dit in teamverband. Haar interesse gaat uit naar het zien van nog onbekende mogelijkheden en Dafne gaat dan ook geen uitdaging uit de weg. 

Dafne Groener
Consultant

Amy krijgt energie van nieuwe uitdagingen en het vinden van oplossingen.
Zij combineert haar georganiseerde manier van werken met logisch en analytisch denkvermogen om tot resultaat te komen. Amy is een echte teamplayer met een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Haar praktische, pragmatische inslag en doortastende vermogen maken haar sterk binnen verschillende projecten in de zorg.

Amy Heeren
Consultant

Julia is een leergierige en betrouwbare consultant die energie van nieuwe uitdagingen en het vinden van oplossingen. Zij combineert haar logisch en analytisch denkvermogen met intuïtie en beheersing om tot resultaat te komen. Julia is vastberaden en beschikt over een groot doorzettingsvermogen. Haar onafhankelijke, rationele pragmatische inslag en doortastende vermogen maken haar sterk binnen verschillende projecten in de zorg.

Julia Gardanzari
Consultant

jgardanzari@phit.nl
Annelies is een toegewijde, enthousiaste en oplossingsgerichte consultant met een grote passie voor zorg & IT. Zij combineert haar creativiteit met analytisch denkvermogen om haar doel te bereiken. Haar interesse gaat uit naar het zien van nog onbekende mogelijkheden, Annelies gaat dan ook geen uitdaging uit de weg. Zij is een loyale en betrouwbare consultant en een echte teamplayer.

Annelies Wilbrink
Consultant

Philippe is een enthousiaste en ondernemende consultant met een grote passie voor zorg & IT. Hij combineert zijn strategisch denkvermogen met creativiteit om zijn doel te bereiken. Hij is als een vis in het water als hij zijn vindingrijke geest de vrije loop kan laten gaan en kan veel ballen tegelijkertijd in de lucht houden. Philippe gaat geen uitdaging uit de weg en ziet overal kansen. Hij is sociaal vaardig en teamgericht, een geboren verbinder.

Philippe van Kleef
Consultant

Lisette is een realistische en betrokken consultant met ruime ervaring als programmamanager binnen de zorg . Ze kan de vertaalslag van beleid naar praktische implementatie goed maken. Lisette heeft ervaring met innovatieve projecten  en weet op slimme wijze veranderingen binnen zorgorganisaties te begeleiden. Ze is een onafhankelijke teamplayer die weet waar ze voor staat en vastberaden ten tonele verschijnt. Lisette weet haar strategisch en analytisch denkvermogen op de juiste manier te combineren met een pragmatische insteek.

Lisette Eijdems
Consultant

Toon is een enthousiaste en sociaal vaardige consultant met een grote passie voor zorg & IT. Hij combineert zijn pragmatische manier van werken met gezond verstand om zijn doel te bereiken en gaat creatief te werk. Hij is een echte teamplayer, is praktisch van aard en kan duidelijk overzicht houden van verschillende taken en de planning. Zijn expertise ligt op het gebied van beeldmanagement. Zijn flexibele en vindingrijke inslag maken hem sterk binnen verschillende projecten in de zorg.

Toon de Clercq
Consultant

Dirk is een ervaren en resultaatgerichte consultant met affiniteit voor ICT, medische technologie, zorglogistiek en capaciteitsmanagement. Hij is ervaren als projectmanager in diverse grote ziekenhuis brede projecten. Dirk is een echte visionair die met logisch nadenken en zorgvuldigheid zijn doel bereikt. Zijn sterk analytische kwaliteiten, gecombineerd met zijn strategische denkvermogen en creatieve geest maken hem sterk binnen diverse projecten in de zorg.

Dirk van der Lugt
Consultant

Deze goedlachse en enthousiaste duizendpoot houdt als Officemanager alle ballen in de lucht en handelt vanuit een positieve benadering. Met een creatieve en kritische blik vindt zij een oplossing voor iedere uitdaging. Merel werkt graag samen in een inspirerende en verbindende omgeving en zit dan ook bij MedicalPHIT op de juiste plek.

Merel de Graaf
Officemanager

Deze veelzijdige en enthousiaste consultant ziet overal mogelijkheden en kansen. Martin is resultaatgericht, nieuwsgierig naar nieuwe inzichten en is avontuurlijk ingesteld. Hij krijgt energie van ideeën omzetten in actie en gaat vol passie voor het verbeteren van de zorg!

Martin Plomp
Consultant

Kom jij bij ons werken?

We hebben vacatures en stage | afstudeer plaatsen beschikbaar.

 

Neem contact met ons op en we kijken of we een PHIT zijn.