Ons team

Ontmoet de experts van MedicalPHIT. We zijn een gedreven team dat samen hard werkt, maar ook leuke dingen doet met elkaar.

Ons team groeit elk jaar met nieuwe experts. Ze lopen voorop in een bepaalde discipline, zoals it-architectuur of privacywetgeving. Of ze denken vooruit binnen de domeinen (radiologie, pathologie, screening en gegevensuitwisseling) waarbinnen we actief zijn. PHIT’ers hebben zichzelf bewezen in de praktijk en delen de ambitie om de zorg beter te maken door het realiseren van interoperabiliteit.

Onze stagiair(s)

Rebecca gaat voor haar opleiding Klinische Informatica aan de slag met een verdieping van het concept Cross Hospital Workflow. Het concept is geïntroduceerd door de NVvR en komt in de basis neer op laten interpreteren van medische beelden door een radioloog die niet aanwezig is op de plek waar de beelden werden gemaakt – met als verschil dat radiologen blijven werken in/voor hun eigen ziekenhuis en met ondersteuning van Artificial Intelligence (AI).

Rebecca Steketee

Ons voltallige team

MedicalPHIT is volgens André ‘the best place to work’. Hij verdiept zich graag in complexe vraagstukken en wordt enthousiast als een idee werkelijkheid wordt. Deze consultant is tevens lid van het MT als operationeel manager en ook buiten werktijd zit hij niet stil. Hij is trotse vader van 3 jonge kinderen en probeert daarnaast nog af en toe op de fiets te zitten.
Deze consultant gebruikt haar mensgerichte vaardigheden om als manager of teamleider de groepsbetrokkenheid te vergroten. Ze combineert haar brede ervaring binnen de digitale pathologie met optimisme, toegankelijkheid en creativiteit. Antoinette overziet niet alleen de feitelijke of technische kant, maar het hele probleem. Ze is oplossingsgericht door te analyseren, innovatief te denken en de juiste verbanden te leggen.
Deze geduldige en bedachtzame consultant en tevens lid van het MT zoekt graag de verbinding tussen de business en ICT. Zijn passie is resultaten behalen in teamverband, zowel in zijn werk als op sportgebied. Bij MedicalPHIT heeft Bas gevonden wat hij elders miste: een open cultuur waarin écht wordt samengewerkt en iedereen zijn expertise inbrengt.

André Huisman
Consultant

Antoinette Kamphorst
Consultant

Bas Schapendonk
Consultant

Deze nieuwsgierige en resultaatgerichte consultant krijgt energie van complexe vraagstukken. Hij houdt van analyseren en doorvragen om het echte probleem te achterhalen. Bas is iemand die kansen ziet en oplossingen bedenkt. Bij het geven van advies houdt hij altijd rekening met hoe organisaties werken en processen verlopen, óók die tussen mensen.

.

Deze logische denker is juridisch expert op het gebied van IT-contracten, privacy en omgang met medische gegevens. Ze is praktisch ingesteld en kan met haar intuïtieve ratio een goede vertaalslag maken van de wet- en regelgeving naar de IT-praktijk. Geranne is betrouwbaar, houdt van orde en benadert haar werk systematisch. Haar motto met betrekking tot haar werk is ‘kwaliteit bovenal’.
Als Gijs een doel voor ogen heeft, dan gaat hij daar volledig voor. Hij is resultaatgericht en durft buiten de gebaande paden te denken. Deze pragmatische consultant en projectleider vindt het leuk om IT-oplossingen te realiseren en daarmee echt een verschil te kunnen maken in de zorg in Nederland.

 

.

Bas van Vliet
Consultant

Geranne Lautenbach
Juridisch Consultant

Gijs Schilten
Consultant

Hans heeft als partner MedicalPHIT mede opgericht. Hij merkte dat ziekenhuizen moeite hadden bij het selecteren van IT leveranciers. Als ‘inspirator’ enthousiasmeert hij mensen en hij laat hen graag grenzeloos denken. Zijn hart gaat sneller kloppen als hij echte resultaten boekt en complexe IT-vraagstukken in de zorg oplost.

Deze enthousiaste en analytisch sterke consultant stelt veel vragen en luistert vooral. Om vervolgens met de nodige humor praktische oplossingen te realiseren. Na een paar jaar in Engeland te hebben doorgebracht, zette hij in Noord Nederland een regionaal netwerk op. Jan werkt nu bij MedicalPHIT aan het verbeteren van de zorg in Nederland.
Jelmer is niet alleen praktisch en objectief, hij draagt ook bij aan de harmonie en samenwerking. Zijn planmatige aanpak wordt vaak erg gewaardeerd. Jelmer is door zijn vriendelijkheid en rust vaak de stabiele factor binnen een team. Hij voelt snel de sfeer en dynamiek aan van een groep en komt binnen diverse rollen goed tot zijn recht.

Hans Mekenkamp
Partner

Jan Feenstra
Consultant

Jelmer Kranenburg
Consultant

Deze analytische associate is een expert op het gebied van Artificial Intelligence in de Zorg. Bij MedicalPHIT verzorgt Nicky trainingen en adviseert over hoe kunstmatige intelligentie, van ontwikkeling tot uitvoering, is in te passen in de Zorg. Hij put energie uit het verbeteren van de Zorg met behulp van ICT-technologie.
Deze analytische en gestructureerde consultant is een expert op het gebied van radiologie. Bij MedicalPHIT werkt Jolanda aan projecten die te maken hebben met medische beelden, diagnostiek en interoperabiliteit. Ze vindt het leuk om processen in de zorg te optimaliseren en doet dit het liefst samen met een team.
Joost heeft een bedrijfskundige en biomedische achtergrond en vervulde al meerdere marketing- en salesrollen. Deze doelgerichte consultant staat voor het SMART inzetten van IT en streeft naar een win-winsituatie in samenwerkingen. Hij krijgt veel energie van het verbeteren van de kwaliteit van leven van patiënten door zorginnovatie.

Nicky Hekster
Associate

Jolanda Reuvers
Consultant

Joost van der Rijt
Consultant

Als HR adviseur is Miranda goed in het oplossen van ‘menselijke’ problemen en zoekt zij graag de verbinding. Ze weet vaak de juiste balans te vinden tussen enthousiasme en geduld. Haar enthousiasme werkt aanstekelijk en ze is sterk in verbale en non-verbale communicatie. Collega’s zien haar als optimistisch, zelfverzekerd, integer en voorkomend. 
Deze ambitieuze en pragmatische consultant werkt al tien jaar bij MedicalPHIT en is een van de eerste ‘PHIT-ers’. Samenwerken geeft hem energie, maar hij durft ook de leiding te pakken. Hij wil échte impact hebben op de zorg door innovatief en doelgericht te werken. Nico stopt niet voordat hij zijn doel bereikt.
Teamplayer Niels is een logische en creatieve denker met aandacht voor accuratesse, kwaliteit en detail. Niels is taakgericht houdt daarbij de regels en procedures in acht. Hij onderhoudt als geduldige luisteraar goede werkcontacten en zorgt voor een prettige en veilige werksituatie.

.

Miranda van Lunteren
HR-adviseur

Nico Ooms
Consultant

Niels van den Berkmortel
Consultant

Deze ‘puzzelaar’ heeft zestien jaar in ziekenhuizen gewerkt en weet dus precies hoe het applicatielandschap in de zorg eruit ziet. Onno duikt het liefst in complexe materie en krijgt energie van IT-oplossingen die mooi met elkaar samenwerken. Zijn passie voor IT in de zorg gaat ver: naast zijn baan is hij vrijwilliger als bestuurder bij IHE Nederland.
Het leuke aan zijn functie vindt Paul de diversiteit. Als projectleider en procesbegeleider zorgt hij dat de juiste mensen met elkaar aan tafel zitten en dat knopen worden doorgehakt. Dat doet hij het liefst met een team van specialisten, want deze nieuwsgierige consultant vindt het belangrijk om sámen resultaten te behalen.
Piet Hein is partner bij PHIT. Bij MedicalPHIT maken we HIT-dromen werkelijkheid door samen te werken met enkele van de beste experts die wij konden vinden. In 2001 hebben Hans en ik MedicalPHIT opgericht. We zagen toen en nu het gebrek aan expertise van medische IT-systemen en de noodzaak om de IT in de zorg effectief toe te passen.

Onno Gabel
Consultant

Paul Hoogland
Consultant

Piet Hein Zwaal
Partner

Als consultant bij MedicalPHIT zorgt Robert dat informatie makkelijk gedeeld kan worden tussen ziekenhuizen, patiënten en zorgverleners. Hij richt zich daarbij op het gebruik van standaarden met oog op toekomstbestendigheid. Daarnaast krijgt hij energie van het geven van cursussen en het delen van zijn pragmatische kennis op het gebied van ICT en zorg.
Deze enthousiaste en toegewijde doener zet graag ergens haar tanden in en houdt van tempo maken. Maar ze is óók gek op structuur en planning. Ze houdt ontwikkelingen scherp in de gaten en zorgt voor verbinding tussen specialisten en professionals. De expertise en scherpte van haar collega’s vindt Sabine indrukwekkend.

.

Karen is een zeer energieke en resultaatgerichte consultant. Zij gaat geen uitdaging uit de weg en voelt zich als een vis in het water wanneer zij meerdere ballen tegelijkertijd in de lucht moet houden. Haar opgedane ervaring met IT, enthousiasme en verbindend vermogen maken haar sterk binnen verschillende projecten in de zorg.

Robert Breas
Consultant

Sabine van den Berg
Programma secretaris

Karen Kloppenburg
Consultant

Deze resultaat- en doelgerichte consultant wordt gedreven door resultaat. Zij combineert haar enthousiasme met vriendelijkheid en directheid om haar doel te bereiken. Haar creatieve geest maakt dat zij de grote lijnen ziet. Sharda gaat geen uitdaging uit de weg en houdt zij met gemak meerdere ballen tegelijkertijd in de lucht.
Wil je iets geregeld hebben, dan moet je bij Sheila zijn. Deze office manager zet haar kwaliteiten graag in om processen beter te laten verlopen. Ze werkt het liefst samen met een enthousiast team aan een gezamenlijk doel en is erg blij met haar betrokken collega’s en de fijne werksfeer bij MedicalPHIT.
Een snelle probleemanalyse maken en bijbehorende oplossingen bedenken. Daarnaast is ze graag creatief bezig. Deze consultant treedt op in de rol van architect voor organisaties in de zorg en bedenkt graag hoe goed IT-systemen passen bij een organisatie en de mensen die er werken.

Sharda Kalloe
Consultant

Sheila van den Bergh
Office manager

Ursula Letschert
Consultant

Het organiseren van een topevenement kun je wel aan Wilma overlaten. Deze enthousiaste en probleemoplossende multitasker zorgt ervoor dat alle events tot in de puntjes zijn verzorgd. Ze houdt van mensen ontmoeten en samenbrengen en ziet succes als iets wat je samen bereikt. Ze zet haar talent, kennis en ervaring in om de events naar een hoger plan te tillen.
Deze consultant lost graag lastige vraagstukken op. Vooral op het gebied van laboratoriumprocessen en -systemen. Hij werkt niet alleen vanuit de techniek, maar denkt ook organisatorisch en strategisch mee. Wim wil werken aan projecten die impact hebben en is een analytische denker die een probleem graag van meerdere kanten belicht.
Familiemens Xandra is makkelijk in de omgang en een vriendelijke en bescheiden persoonlijkheid. Ze komt altijd gemoedelijk en ontspannen over. Toch heeft ze ook een vasthoudende en gedreven kant. Volhardend gaat Xandra op zoek naar inhoudelijk informatie om met de juiste analyses en conclusie haar doel te bereiken.

Wilma van den Heuvel
Eventmanager & Sales assistant

Wim Hoeijenbos
Consultant

Xandra Houtackers
Senior financieel medewerker

Onze Marcom manager is sterk doelgericht en boekt succes door hard werken en doorzetten. Ze heeft haar sporen ruimschoots verdiend in 25 jaar marketing, communicatie en PR. Sandra kan assertief en direct overkomen, maar houdt wel degelijk rekening met anderen. Haar onafhankelijke en creatieve geest maakt dat zij de grote lijnen ziet en een goede probleemoplosser is.
Zelfstandige en verantwoordelijke consultant die krijgt energie van nieuwe uitdagingen en het vinden van oplossingen. Nadia combineert haar gestructureerde en planmatige manier van werken met logisch denkvermogen om haar doel te bereiken. Nadia is een vriendelijke, integere en sociaal voelende collega en een echte teamplayer.
Deze consultant is vol ambitie en zeer ondernemend. Stil zitten is voor haar geen optie. Darien is een geboren manager en haar enthousiasme en creatieve geest maken haar sterk binnen verschillende projecten in de zorg. Zij combineert haar strategisch denkvermogen met creativiteit om haar doel te bereiken. Darien gaat geen uitdaging uit de weg en ziet overal kansen.

Sandra Ottens
Marketing & Communicatie manager

Nadia Takke
Consultant

Darien Bos
Consultant

Deze vriendelijke en betrouwbare consultant is een echte teamplayer. Een organisator met als specialiteit het toepassen van Design Thinking binnen projecten. Nathan combineert zijn analytisch en creatief denkvermogen met gezond en realistisch verstand om zijn doel te bereiken. Hij werkt nauwgezet en planmatig en kan duidelijk overzicht houden van verschillende taken en de planning.
Deze loyale, betrouwbare en vastberaden consultant krijgt energie van projecten waarin de zorg verbeterd kan worden met behulp van IT. Zij combineert haar creativiteit met analytisch denkvermogen om haar doel te bereiken. Het liefst dit zij dit in teamverband. Haar interesse gaat uit naar het zien van nog onbekende mogelijkheden en Dafne gaat dan ook geen uitdaging uit de weg. 
Kom jij bij ons werken?

We hebben vacatures en stage | afstudeer plaatsen beschikbaar.

 

Neem contact met ons op en we kijken of we een PHIT zijn.

 

 

Nathan op den Kelder
Consultant

Dafne Groener
Consultant